fredag, mars 16, 2007

Let's dance räddat!

Det var väl tur att Lasse Brandeby blev utröstad i kvällens Let's dance. Det hade varit ett skämt om han varit kvar bland de tre sista paren. Jag kan förstå det lite komiska att ha med "Kurt Olsson" till en början i denna typ av progam. Men det var väl inte ett komikerprogram. Gör gärna en omgång med liknande gestalter som "Kurtan" men inte i detta program som nu pågår.
Nu kan jag lugnt titta vidare även nästa fredag. Tack TV4 och svenska folket!

3 Comments:

At 8:39 fm, Anonymous Danstanten said...

Jag håller med om att det hade varit tragiskt om han hade varit med bland de tre sista paren.

Till nästa säsong borde kanske TV4 fundera på om det inte är bättre att man ringer och röstar på den man vill ska åka ut istället för den man tycker är bäst?

Då blir det svårare för såna som bara röstar kvar en dålig dansare för att jäklas med dem som verkligen gillar programmet...

 
At 3:48 em, Blogger EvaK said...

På vår TV finns det flera jättepraktiska knappar som man kan använda. Ja, de sitter till och med på en fjärrkontroll, så man behöver inte ens gå upp ur soffan.

Med de här knapparna kan man byta till en massa andra kanaler, och ni har till och med fler kanaler än vi, vet jag. Finns det inget annat att se på någon kanal kan man lätt och snabbt knappa över till DVD'n, där man kan se på precis vilken film som helst.

Den sista och bästa funktionen: man kan stänga av. Kanske spela ett spel i stället? Varför inte Monopol?

 
At 11:10 fm, Anonymous Phila said...

People should read this.

 

Skicka en kommentar

<< Home