fredag, mars 03, 2006

Nu snöar det igen!

Nu snöar det igen. Snart vet jag inte var jag ska lägga snön när jag skottar. i dag var jag bara tvungen att dokumentera all snö med kameran. Kan ju vara roligt att komma ihåg att det inte bara var barndomens vintrar som var väldigt snörika. I går kväll kom vi hem efter några sköna dagar av skidåkning och slalom i Branäs. Vi fick skotta oss in till huset. På baksidan av huset hade det bildats höga snödrivor.Det hade nog ramlat ner 20-30 centimeter snö. Nu fanns det ju en hel del snö innan det senaste snöfallet. Jag har fått ge upp en tes jag haft nämligen den att skotta snö är det mest onödiga arbete du kan göra eftersom allt, precis allt kommer att smälta bort. Den tesen håller inte längre eftersom vi är tvungna att kunna ta oss fram till huset och få in bilen i carporten. Som sagt, frågan är när all den snö som nu ligger i trädgården kommer att smälta bort. Idag är det den 3 mars och ingen vår i sikte. Jag ser framför mig hur de höga hårda snöhögarna ligger där i trädgården och jag får skotta snön en gång till! För att slå isär högarna så de smälter fortare. Men det kanske man inte ska bekymra sig för denna kalla snöiga vinterdag. Det kunde ju ha varit värre det vill säga snöstorm, hagel, smällkallt och drivis.

2 Comments:

At 7:43 em, Blogger EvaK said...

Du får väl ropa på "gumman Tö" - eller har hon gått i pension...? Ja, man börjar ju undra. Häromkring brukar vi hitta tussilago så här års. Och hur ska det gå med vitsipporna till den 19/4?

Annars är det faktiskt ett strålande vinterväder och snösvängen behöver inte gå arbetslösa. Mycket att vara tacksam för. NÄSTA ÅR BEHÖVER VI INTE SKOTTA ALLS SJÄLVA!!!!!

 
At 2:59 fm, Anonymous Anonym said...

NSU - 4efer, 5210 - rulez

 

Skicka en kommentar

<< Home